Bemutatkozás

Sárközi Ilona vagyok

Nyugállományú hivatásos katona.   Miért választottam hivatásul a katonai életet. Kislányként ámulva néztem a dísz felvonulást , az útszéléről „ de szép az egyenruhájuk , de szép, ahogy  vonulnak, TV-ben a Parlament előtti Katonai eskütételt”

Majd az életünk úgy alakult nevelő apa került a családunkba az Ő hivatása  a katonaélet volt, a szerelem e szakma iránt innen datálható.

A tanulmányaim mégsem  erre vittek. Abban az időben nem volt még elfogadott a női katonai szolgálat.

Aztán jött egy fordulat és nekem is kinyílt az út a katona pálya felé. Nagy büszkeséggel kezdtem viselni az egyenruhát, a nevelő Apámmal folytatott szakmai diskurzusainkra ma is szívesen emlékszem. (Sajnos Ő már 91 évesen elköltözött a másik dimenzióba)

Aztán a dolgok megint fordulatot vettek 2001 –ben jött a helyőrségem felszámolása. Megküzdöttünk a kollégákkal a „nincs szükség rátok „ felállással és nyugállományba helyeztek bennünket. Sokáig élveztem  nem kell óracsörgésre ébredni ,lassabb és nyugodtabb lett az életem , és sok lett a szabadidőm .                                                                                                                                   Nos ha már ilyen fiatalon nyugállományú lettem ezt megbecsülve az egészségem szeretném  karban tartani. Megnéztem milyen lehetőségek léteznek?

Sokáig keresgéltem, míg rátaláltam egy cégre  ahol a környezet tudatos gazdálkodással termelt  növényekből vitaminokat készítenek .Úgy gondoltam,ezt ki kell, próbáljam. Nagyon figyelmesen és óvatosan kezdtem el a kalcium, magnézium, d vitamint enni, mert ha nem jól szívódik, akkor lerakódik stb… voltak kételyeim. 

                Csodák- csodája MÜKÖDIK!                         

Az ízületeim jól és könnyebben mozognak, görcsök elmúlt az izmokból, nos így aztán a többi vitamint is eszegetve tartóssá vált a jó közérzetem.                                                                           

Szeretném a természetes vitaminok hírét mindenkihez elvinni, mert miért haljunk meg előbb, mint muszáj.
Azt gondoltam ki , ez lesz a célom.
Ha az az eredménye  a megfelelő vitaminok evésének , hogy sokáig és egészségesen élhetünk, hát tudja meg mindenki,  akit érdekel mit érdemes szedni.

Majd a figyelmem az energiák áramlására terelődött, s ezek jótékony hatása a tudatra ,  és tudatalatti berögzülések oldására.
Megtanultam, és ma már tanítom ezen áramlások használatát.

Szakmai körökben ennek a meghatározása ACCESS Bars technika.

Amennyiben érdekel szívesen állok rendelkezésedre.

Mail cím: icus55ster@gmail.com

telszámom +36 30 4819855